Ring mig när du ska sälja din bostad. Jag hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av försäljningen och öka antalet besökare på visningen.

Small – Homestagingkonsultation​
En konsultation där vi går igenom åtgärder för att förbättra förutsättningarna vid försäljning av bostad. Vid en konsultation hjälper jag dig att lyfta fram det bästa med boendet.
”Tanken med homestaging inför försäljning av ett hem är att den potentiella köparen ska kunna föreställa sig att kunna leva i hemmet. Den potentiella köparen ska kunna tänka sig hemmet med sina möbler och se hemmets bästa egenskaper.”
Vi går tillsammans igenom hemmet och jag ger förslag för ommöblering, vad du bör plocka bort och tips på hur du lyfter fram hemmets bästa sidor. Efter konsultationen är det upp till dig att utföra det vi gått igenom.
Pris: 2 500 kr (För homestagingkonsultation av normalstor lägenhet eller villa.)

Medium – Hjälp att fixa det extra till fotografering och visning
Vi träffas cirka två veckor innan fotografering och går igenom hemmet och vad som behövs fixas innan fotografering och visning. Ofta är det en del som bör packas ner och rensas, det fixar du. Sen kommer jag och hjälper till med det sista ”piffet”. Utifrån de befintliga möblerna hjälper jag er att få ett hem som den potentiella köparen ska kunna tänka sig som sitt.
Pris: 5 000 kr (Hjälp att fixa det extra till fotografering och visning av normalstor lägenhet eller villa.)

Large – Hjälp och komplettering för att få det lilla extra.
Komplettering av enstaka möbler, textilier, belysning och inredningsdetaljer. Vid fotografering och första visningstillfället ser jag till att det finns växter och snittblommor.
Pris: 11 500 kr (Hjälp och komplettering för att få det lilla extra av normalstor lägenhet eller villa.)

Extra Large –Möblering av tom bostad
En tom bostad lockar inte lika många potentiella köpare som en möblerad. Bilderna blir mer intressant med en snygg styling. Ett möblerat hem hjälper den potentiella köparen att se möjligheter och lyfter fram hemmets bästa sidor.
Pris: Fråga efter offert. Priset varierar efter hur stor bostad som ska möbleras.

Jag utgår alltid från Norrköping, resekostnad tillkommer.