Privatperson
Utifrån dina behov och önskemål hjälper jag dig att få ett funktionellt, harmoniskt och enhetligt boende.
Jag ger förslag på möblering, färg – och materialval, inredningsdetaljer, ljussättning och ser till att ytan utnyttjas på bästa sätt.
Mitt mål är att du utifrån mina råd och tips ska få ett boende som fungerar både i vardag och till fest. Ett personligt hem att trivas i!
Inga jobb är för små, jag hjälper dig gärna att hitta rätt tapet till hallen eller varför inte hänga tavlorna i vardagsrummet men självklart hjälper jag dig gärna med större lösningar som att rita ett nytt kök eller möblera hela ditt hem.
Tveka inte, hör av dig så bokar vi ett första möte.

Inredningshjälp
Först träffas vi och går igenom dina önskemål och behov, detta sker kostnadsfritt. Därefter lägger jag en offert på jobbet utifrån omfattningen. När du accepterat offerten jobbar jag fram förslag på inredning utifrån behovet. Jag presenterar sedan mitt förslag av möblering, material och färgsättning genom ett moodboard och planskiss. Du får en inköpslista på det presenterade men även en lista med länkar till produkter som skulle ge inredningen det lilla extra.
Pris: Enligt offert.

Inredningskonsultation
Hembesök där vi går igenom behov och diskuterar fram lösningar och idéer på plats. Du får professionell hjälp av mig som objektiv diskussionspartner. Anteckningar för du själv under konsultationen.
Mejla bilder och en kortare förklaring över vad du behöver hjälp med innan konsultationen.
Pris:
Konsultation/idémöte ca. 1,5–2 timmar: 2 500 kr.
Heldagskonsultation med vald inriktning 6 timmar: 5 000 kr.

Jag utgår alltid från Norrköping resekostnad tillkommer.

Inredningstips
Behöver du hjälp med det det där sista, finishen eller står du och väljer mellan två olika tapeter?
Mejla mig bilder, en förklaring av problemet och gärna en planskiss så hjälper jag dig. Pris: När jag fått all information lägger jag en offert, ca. 1 500 kr för ett rum.

Inredningshjälp online
Skicka ett mejl till mig där du beskriver vad du vill ha hjälp med.
I mejlet vill jag att du:
•Bifoga bilder och planskiss.
•Berättar vad du gillar för stil och färger.
•Skriver om du har några önskemål.
•Vilken är budgeten?
Jag återkommer med en offert utifrån ditt mejl. När du accepterat offerten jobbar jag fram förslag på inredning utifrån behovet. Jag presenterar sedan mitt förslag av möblering, material och färgsättning genom ett moodboard och planskiss. Du får en inköpslista på det presenterade men även en lista med länkar till produkter som skulle ge inredningen det lilla extra.
Pris: Utifrån ditt mejl skickar jag en offert.

Inredningshjälp FÖRETAG
Behöver ni hjälp med inredningen på ert företag? Jag hjälper er skapa en arbetsplats som representerar er verksamhet där både personal och kunder trivs.
Pris: Enligt offert efter kostnadsfritt möte där vi går igenom omfattningen av projektet.

Inredningshp 3