Frida Svahn +46 (0) 703-902322, info@fridasvahn.se

Besöksadress:
Hallarna
Företagsateljeerna
Tunnbindaregatan 37, Norrköping
hallarna.org
Ring och boka tid innan besök så jag säkert är på plats.

Lite mer om Frida
Sedan 2004 har jag arbetat som stylist och inredare. Färg och form är min stora passion i livet som jag lyckligtvis nu har som arbete.
För mig är det viktigt att känna av kunden både om det är en tidning, företag eller privatperson. Att hitta den rätta stilen är utmaningen och kärnan i inredning. Du som kund ska få en trivsam och inspirerande miljö för dig och dina behov.

Stylist
Min karriär som stylist började med en assistenttjänst på inredningstidningarna Allt i hemmet och Hem och Antik. Där fick jag lära mig yrket och en bra inblick i tidningsmakeri. Jag arbetar nu med många stora tidningar bland annat, Expressens Leva & bo, Hus & Hem, Allt i hemmet, Allt om kök & bad, MåBra, Drömhem & trädgård med fler.
Jag gör inspirationsreportage i olika stilar, plocksidor, hemma hos reportage och idéjobb.

Inredare
Som inredare är min främsta uppgift att hitta kundens stil och behov, utifrån dessa ger jag förslag till kunden hur de kan göra förändringar. Jag arbetar med att ta fram förslag på färger, tapeter, möbler, textilier belysning och inredningsdetaljer till ditt hem eller kontor. Läs mer om detta under inredningshjälp.

Jag söker alltid nya miljöer att använda i fotograferingar. Det kan vara enstaka rum eller hela hem med det där lilla extra. Jag behöver alltid kök, badrum, utespa och vackra miljöer gärna med stora fönster och annorlunda färgsättningar. Tveka inte att höra av dig om du har en miljö du kan tänka dig att låna ut för fotografering eller om du tror ditt hem kan vara något för ett hemma hos reportage.