Om oss

Vi som driver den här sidan har arbetat länge med inredning, mode och design. Vi brukar säga att det är hos oss som trenderna startar. Givetvis med glimten i ögat, men ändå även med viss fakta och tyngd bakom. Vi vet helt enkelt vad vi gör och den kunskapen ska vi förmedla vidare.

Många ser på våra yrken med viss lättsamhet. När ska du börja jobba på riktigt ? Den frågan för oss väldigt arga. Många inser inte vilket hårt jobb det handlar om. Att inreda ett hem, en butik, en kontorsmiljö eller någonting annat kan aldrig ske på halvfart eller som en följd av stundens ingivelse. Vi planerar, vi testar olika saker, vi tänker om och vi försöker hela tiden att ligga utanför boxen. Det krävs talang, målmedvetenhet och en osviklig känsla för stil, form och smak.

Kan vårt jobb verkligen göra skillnad? Ja, ta gärna en titt på bostadsmarknaden i Stockholm och jämför priserna mellan en stylad lägenhet och en bostad som inte blivit det. Där skiljer det många, många hundratusentals kronor. Det, om något, visar på hur vi kan göra skillnad.

Det om det! Målet med den här sidan är att förmedla vår kunskap vidare. Vi vill skapa en sida för alla som brinner för mode, design och inredning och som vill lära sig mer om detta. Vi vill ge tips, vi vill föda nya idéer och vi vill visa upp vanliga misstag som vi märker att många privatpersoner gör. Sidan ska vara en portal för det vackra i livet och handla om det som sätter guldkanten på tillvaron. Vi ska skapa något som är vackert! Välkommen.