Färgbyte för att förändra och förnya ditt hem

Färg och form spelar en oerhört viktig roll för oss människor. De påverkar vårt humör och kan förändra vår vardag. När det är dags att förändra atmosfären i hemmet är det enklaste sättet att göra det genom att byta färger.

Renovering av hemmet är något av det mest spännande vi kan göra. Tusentals människor sysslar med detta dagligen, och ännu fler drömmer om att få göra det. Ett fräscht och väl underhållet hus ser inte bara attraktivt ut utan har även ett högre marknadsvärde. Men viktigare än så är vad det kan göra för dig som ägare och boende. När vi tänker på utsidan av huset är underhåll, inklusive målning och andra åtgärder, inte bara en fråga om utseende. En korrekt utförd målning kan faktiskt förlänga fastighetens livslängd. På insidan handlar det till stor del om välbefinnande, komfort och trivsel för alla som dagligen vistas där. Ett hem behöver lite kärlek, lite underhåll och en fräsch målning.

Hemmet med det lilla extra – Skapa din egen oas

De flesta människor älskar sitt hem. Ditt hem är förhoppningsvis platsen där du kan vara helt dig själv och bestämma vilka som ska få komma in och inte. Här kan du inreda efter din egen smak, åtminstone i de flesta fall och under förutsättning att du inte hyr bostaden. Du kan ändra stil och färgsättning en gång i veckan om du har tid och lust, och ingen kan sätta sig emot. Naturligtvis vill inte många leva i det kaoset på permanent basis – att måla eller tapetsera kräver en del ansträngning. Det innebär arbete, flyttning av möbler och liknande. Om du bor tillsammans med andra människor måste alla röster få höras. Men förr eller senare kommer behovet av en renovering. En bostad slits, det är bara så det är. Om du har små familjemedlemmar med kladdiga vanor eller stora gester kommer det lätt att synas. Är det dags att måla om?

Målaren med det lilla extra – Professionell hjälp för bästa resultat

Ja, många tycker om att fixa själva. Tyvärr är inte alla lika duktiga som de tror att de är. Frustrationen blir påtaglig när ambitiösa planer resulterar i ojämnt tapetserade väggar och kladdig målning av lister. Dessutom har vi oftast inte obegränsat med tid att avsätta till dessa projekt. Och inte att förglömma: energin som krävs för att genomföra arbetet. Målning och tapetsering är ett utmärkt jobb för professionella. Istället för en pågående renovering med sängar i hallen och färgburkar i sovrummet kan du istället komma hem till ett helt färdigmålat hus. Utsidan är ännu mer krävande. Hur många byggnadsställningar har du i garaget? Ta istället kontakt med en målerifirma i Nacka och be om en offert.